• A KIFÜ több ezer hazai intézmény számára nyújt széleskörű IKT-szolgáltatásokat, és vezető szerepet tölt be a kiemelt infokommunikációs fejlesztések megvalósításában is.
    A magyarországi digitalizáció szolgálatában

Kiemelt szolgáltatások

Felhőszolgáltatások

A KIFÜ eszközein elosztva üzemeltethető és hálózaton keresztül elérhető szolgáltatások partnereink számára költséghatékony és erőforrás-takarékos megoldást jelentenek.

ion-upload

Hálózati szolgáltatások

A KIFÜ által működtetett hálózathoz való elérés segítségével internethozzáférést, továbbá egyedi azonosítási szolgáltatást biztosítunk partnereink számára. Ehhez kapcsolódóan széles körű kiegészítő szolgáltatásokat nyújtunk.

ion-android-share-alt

Ügyféltámogatás

A KIFÜ több, mint hatezer partnere számára a nap 24 órájában, az év 365 napján elérhető műszaki és adminisztratív ügyfélszolgálatot üzemeltet a szolgáltatásokkal kapcsolatos bejelentések kezelésére.

ion-android-compass

Projektmenedzsment

A hazai és uniós infokommunikációs projektekben nyújtott tevékenységünk az előkészítéstől a projektzárásig minden folyamatot lefed.

ion-android-radio-button-on

Minőségbiztosítás

A független minőségbiztosítás nagy projektek esetén elengedhetetlen feltétele a projektcélok megfelelő minőségben és költséghatékonyan történő megvalósításának.

ion-android-checkmark-circle

Felügyelő mérnöki tevékenység

A felügyelő mérnökök a projektfolyamatok követésével az Irányító Hatóság nevében vizsgálják a projekt előrehaladását, jelzik annak státuszát és a felmerülő kockázatokat.

ion-ios-eye

Aktualitások

TOP 5 hazai business az állami szektorban – a KIFÜ három projektje is az élmezőnyben

Az IT Business év végen összegyűjtötte a top IT-fejlesztéseket és programokat. Az állami szektor öt csúcsprojektjébe beválasztották a Szupergyors Internet Programot, a Diákháló Programot és a Digitális Jólét Pontok kialakítását is.


Olvass tovább
csütörtök, 2019, január 3 - 10:32
-content-top-5-hazai-business-az-%c3%a1llami-szektorban-%e2%80%93-kif%c3%bc-h%c3%a1rom-projektje-az-%c3%a9lmez%c5%91nyben

Szupergyors internet SZIP Mobil szolgáltatással

A Szupergyors Internet Program (SZIP) keretében vezetékes technológiával 2018 végéig el nem ért területek lefedése érdekében egy speciális szolgáltatás, a „SZIP Mobil” bevezetése történt meg. A SZIP Mobil azon háztartások számára nyújt – a vezetékes NGA szolgáltatások minőségét a lehető legjobban megközelítő – vezeték nélküli technológiára kifejlesztett szolgáltatásokat, amelyek vezetékes technológiával egyelőre nem férnek hozzá a szupergyors internethez.


Olvass tovább
hétfő, 2018, december 17 - 10:18
-content-szupergyors-internet-szip-mobil-szolg%c3%a1ltat%c3%a1ssal

IRÁNYTŰ A DIGITÁLIS VILÁGRA – megvalósítási szakaszban a GINOP 3.3.2 projekt

A Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) vezette konzorcium 1,9 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült az „Online kormányzati, közigazgatási és e-egészségügyi szolgáltatások terjedésének elősegítése és a Digitális Jólét Program kiterjesztésének elősegítése” GINOP-3.3.2.-16-2017-00001 azonosítószámú konstrukció keretében. A kiemelt projekt célja, hogy egyre több állampolgár használja a digitális eszközöket, és éljen az internet nyújtotta lehetőségekkel.


Olvass tovább
csütörtök, 2018, december 6 - 09:17
-content-ir%c3%a1nyt%c5%b1-digit%c3%a1lis-vil%c3%a1gra-%e2%80%93-megval%c3%b3s%c3%adt%c3%a1si-szakaszban-ginop-332-projekt

A Modern Vállalkozások Programja rendezvénysorozat székesfehérvári állomásán az online marketing fontossága állt a Digitális Kkv Nap fókuszában

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében megtartott szakmai napon többek között a Facebook és a Google Ads hirdetések használatához kaphattak tippeket a hazai kkv-k vezetői. Olyan praktikus javaslatok hangzottak el, melyek akár megkétszerezhetik a vállalkozás online marketing tevékenységgel támogatott eladásait. A Modern Vállalkozások Programjáról és a részeként nyújtott szolgáltatásokról bővebben a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara IKT tanácsadójával, László Csabával beszélgettünk.


Olvass tovább
szombat, 2018, november 24 - 10:05
-content-modern-v%c3%a1llalkoz%c3%a1sok-programja-rendezv%c3%a9nysorozat-sz%c3%a9kesfeh%c3%a9rv%c3%a1ri-%c3%a1llom%c3%a1s%c3%a1n-az-online