Hálózati szolgáltatások

Hálózati szolgáltatásaink keretében – magas biztonságú, központilag menedzselt és monitorozott – országos alapinfrastruktúránkra építve biztosítjuk ügyfeleink számára az internet elérést. A külső támadásoktól korszerű megoldásokkal védett, tartalomszűrési lehetőséget is biztosító szolgáltatásunkat folyamatos rendelkezésre állás mellett működtetjük.

kiegészítő szolgáltatások

Domain név regisztráció és fenntartás

Kiegészítő szolgáltatásunk keretében domain nevek regisztrációját és fenntartását, valamint névszerverek biztosítását nyújtjuk az érinett intézmények számára.

EduID

EduID szolgáltatásunk egy globális, föderatív felhasználó azonosítási rendszer része. Ügyfeleink részére a különböző szolgáltatásokhoz egységes felhasználó hitelesítést és hozzáféréskezelést biztosítunk.

Eduroam

Az Eduroam lehetővé teszi, hogy a hallgatók és az oktatók, akár egy távoli intézményből is biztonságos módon hozzá férhessenek a wifi-n keresztül az internethez.

Tanúsítványszolgáltatás

A Megbízható Tanúsítványszolgáltatás (Trusted Certificate Service, TCS) keretében olyan tanúsítványok kiállítását biztosítjuk, amelyek személyek és klienseik azonosítására, dokumentumok és e-mailek elektronikus aláírására és titkosítására, számítógépes programkódok aláírására, az interneten elterjedt böngészők és kliensprogramok megbízhatóságának igazolására szolgálnak.

Voip

A szolgáltatás IP hálózaton keresztül belföldi és nemzetközi, mobil és vezetékes hívások lebonyolításának lehetőségét biztosítja ügyfeleink számára.

Kérdése van?

Szolgáltatásunkkal kapcsolatban keressen bennünket!

ÜGYFÉLMENEDZSMENT

Ügynökségünk elektronikus infrastruktúrája bekerült a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) TOP50 Kutatási Infrastruktúra programjának nyertesei közé, így jogosulttá váltunk a magas színvonalú kutatómunkát jelképező védjegy, az „Excellent Research Infrastructure és Emerging Research Infrastructure” használatára.