Webinar az ERC Starting Grant pályázatokkal kapcsolatban

A Young Academy of Europe (YAE) és az Academia Europaea Budapest Knowledge Hub (AE Hub) közösen szervez webináriumot az ERC Starting Grant (ERC StG) pályázatokkal kapcsolatban. Az képzésen bemutatják az ERC StG pályázati és elbírálási eljárásait általánosságban, illetve a régiós pályázatok pozitívan elbírált tartalmi elemeit és tipikus hibáit.
A program második felében a pályázatok zsűrik általi elbírálási folyamatába engednek bepillantást azáltal, hogy a három fő domén (élettudományok – Life Sciences, LS; élettelen természettudományok – Physical Sciences & Engineering, PE; és a bölcsészet- és társadalomtudományok – Social Sciences and Humanities, SH) egy-egy négytagú, az alkalomra felkért, ERC és hasonló pályázatok bírálatában tapasztalt tagokból álló zsűrije segítségével egy korábban sikeres, illetve egy korábban nem támogatott ERC StG pályázat elbírálásának folyamatát mutatják be.

Időpont: 2021. november 11. 14 óra
További részletek: https://yacadeuro.org/erc-starting-grant-mentoring-event-part-2-evaluation-shortlisting/
Regisztráció itt: https://www.eventbrite.de/e/erc-starting-grant-mentoring-event-part-2-evaluationshortlisting-tickets-191323141667

2021-10-27