SME4DD KÉPZÉSEK-RENDEZVÉNYEK

Képzéseinket vállalkozások igényei alapján alakítjuk ki, hogy segítsünk hatékonnyá tenni a digitális megoldások alkalmazását és fejlesztését. A képzésekkel hosszútávú céljaink a következők:

Uniós munkaerő digitális készségeinek fejlesztése, különös tekintettel a kkv-kra.
Rövid távú képzések kialakítása és lebonyolítása a kkv-k szakembereinek továbbképzése céljából.
Megfizethető hozzáférés biztosítása a kkv-k szakemberei számára a magas színvonalú képzésekhez a kulcsfontosságú területeken: AI, blokklánc és kiberbiztonság.
Hozzájárulás a digitális technológiai ellátási lánc megerősítéséhez az EU-ban.

Képzési Kínálatunk:

Kurzus üzleti vezetők és menedzserek számára az AI és a blokklánc témakörében: Ezek a tanfolyamok lehetővé teszik, hogy a résztvevők fejlett digitális készségeket és kompetenciákat szerezzenek, arra fókuszálva, hogyan használhatják azokat a céges innováció és a vállalkozás fejlődése érdekében.
Kurzus ágazati szakemberek vagy álláskeresők számára a mesterséges intelligencia, a kiberbiztonság és a blokklánc témakörében: Ezek a tanfolyamok lehetőséget biztosítanak a résztvevők számára, hogy fejlett digitális készségeket és kompetenciákat szerezzenek, fókuszálva a gyakorlatra egy adott, a munkakörük szempontjából kiemelten fontos aspektussal kapcsolatban.
Általános workshopok a mesterséges intelligencia, a kiberbiztonság és a blokklánc konkrét üzleti eseteiről.

Rendezvények

A képzésekkel kapcsolatos tájékoztató rendezvények információi