Szűrőszoftver a kiskorúak védelmében

A kiskorúak biztonságos internet használatának érdekében 2014. július 1-jétől internet-szolgáltatóként biztosítjuk legalább egy, a kiskorúak védelmét lehetővé tevő, magyar nyelvű, könnyen telepíthető és használható szoftver (szűrőszoftver) internetes honlapunkról való ingyenes letölthetőségét és ezt követően annak ingyenes használhatóságát.

Milyen szűrőszoftvert ajánlunk?

Norton Family

További szűrési megoldások
 
További szoftverekről ezen a linken tájékozódhat.

Figyelmeztetés!

A szűrőszoftverek a telepítést követően – céljukból eredően – befolyásolják a megjelenített weboldalakat, leveleket, üzeneteket, képeket, vagy akár videókat is. Akár figyelmeztetés nélkül módosíthatják ezek formai megjelenését, tartalmát!

Mivel az elérhető megoldások működési mechanizmusa részleteiben nem ismert, ezért ezek telepítését csak saját felelősségre ajánljuk!

Kifejezetten nem javasoljuk érzékeny adatok (például: bankkártya adatok) megadását azokon a számítógépeken, amelyeken a fenti, a forgalmazott adatok feldolgozását végző alkalmazást előzetesen telepítettek! Az ilyen típusú szoftverek ugyanis elvi lehetőséget biztosítanak többek között arra is, hogy ezen adatokat harmadik fél számára – gépi vagyis manuális feldolgozás céljára – átadják.

Vissza a Tartalomszűrés menüponthoz

2022-02-24