OKOS DÖNTÉSEK, SIKERES VÁLLALKOZÁSOK: Mesterséges intelligencia a kkv szektorban és a közintézményekben

OKOS DÖNTÉSEK, SIKERES VÁLLALKOZÁSOK: Mesterséges intelligencia a kkv szektorban és a közintézményekben

Az MI EDIH projekt kiemelt rendezvénye 2024. június 13-án kerül megrendezésre Budapesten. Ha érdekli, hogyan segítheti vállalkozása vagy intézménye működését a mesterséges intelligencia, akkor ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

Az ipar és a társadalom digitalizációja jelentősen befolyásolja az egyes régiók és országok, köztük Magyarország gazdasági versenyképességét. A mesterséges intelligencia (MI) kulcsszerepet játszik a gazdaság és a társadalom digitális átalakulásában.

Ezért az Európai Unió a Digitális Európa Programban elindította az Európai Digitális Innovációs Központok (European Digital Innovation Hubs-EDIH) felállítását és támogatását célzó EDIH programot. Az EU EDIH programban számos hazai intézmény vesz részt, több magyar EDIH projekttel.

A legújabb EDIH szerveződés, az MI EDIH elnevezésű projekt a mesterséges intelligenciára fókuszál, célja az MI technológia széleskörű alkalmazásának elősegítése a társadalomban és a gazdaságban, különös tekintettel a kis- és közepes vállalkozások (kkv) és közintézmények igényeire.

A rendezvény célja

Ismerjük meg, hogyan gyorsíthatják fel a vállalkozások a működésüket mesterséges intelligencia alkalmazásával, mely MI alapú szolgáltatások lehetnek előnyösek, milyen finanszírozási lehetőségeket nyújt az MI EDIH projekt, és mik a legfrissebb trendek és újítások a vállalati fejlesztés világában.

Időpont: 2024. június 13. 9:00 – 14:30 óra

Helyszín: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 1117 Budapest, Magyar Tudósok Körútja 2. Q. épület, QA/F15. sz. terem

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Regisztráció: https://konferencia.kifu.hu/e/okosdontesek

Várjuk szeretettel rendezvényünkön!