Nagy érdeklődés övezte az MI EDIH projekt bemutatkozó rendezvényét

Nagy érdeklődés övezte az MI EDIH projekt bemutatkozó rendezvényét

Örömmel számolunk be arról, hogy az MI EDIH Magyarország / AI EDIH Hungary projekt bemutató rendezvénye kiemelt figyelmet kapott, és a résztvevők rendkívül pozitív visszajelzéseket adtak az eseményről.

Az Okos döntések, sikeres vállalkozások – mesterséges intelligencia a kkv szektorban és a közintézményekben c. rendezvényen neves előadók tartottak izgalmas prezentációkat:

Dr. Lengyel László (NKFIH) és Dr. Levendovszky János (BME) a mesterséges intelligencia ökoszisztéma és az innovációpolitika kihívásairól beszélt.

Dr. Barta Gergő (Deloitte Zrt.) bemutatta a Magyar Mesterséges Intelligencia Körkép kutatásának eredményeit, amely rávilágított, hogyan alkalmazzák az MI-t a hazai vállalatok.

A második szekcióban részletesen tárgyaltuk az MI-EDIH projektet és annak szolgáltatásait, amelyek között szerepelnek:

Innovációs és üzletfejlesztési szolgáltatások

„Test-before-Invest” lehetőségek

Oktatási és képzési programok a vállalkozások és intézmények digitális átalakulásának támogatására

Ismertettük továbbá a Digitális Európa Programot és a hozzá kapcsolódó pályázati lehetőségeket is.

Kiemelt figyelmet fordítottunk a gyakorlati példák bemutatására. Az előadások célja volt, hogy a kis- és középvállalkozásokat (kkv-k) konkrét példákon keresztül szólítsuk meg, különös tekintettel az ipar 4.0 szektorra.

Köszönettel tartozunk minden résztvevőnek, előadónak és szervezőnek a támogatásukért. Nagy örömünkre szolgál, hogy az MI EDIH csapata fontos szerepet játszhat a kkv-k digitális átalakulásában.

Bízunk benne, hogy a jövőben is számos hasonlóan sikeres eseményt rendezhetünk, és közösen formálhatjuk a jövőt!