Diákháló

Diákháló Program – Ügyféltájékoztató

A Diákháló Program célja – a Digitális Oktatási Stratégiában meghatározottak szerint –, hogy biztosítsa a nevelési-oktatási intézményekben a megfelelő biztonsággal működtetett 100Mbps, illetve 1 Gbps sávszélességű internet hozzáférést, valamint a meghatározott intézményekben az oktatási területek és közösségi terek WiFi-lefedettségét.

Az Európai Unió és Magyarország Kormánya támogatásával megvalósuló Diákháló Programot a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség irányítja, ennek részeként kerül sor a nevelési-oktatási és szakképzési intézményekben a vezetékes és vezeték nélküli fejlesztésekre.

Az alábbi linken elérhető az EFOP 3.2.4 projektben érintett iskolák listája és a hozzájuk tartozó tervezett wifihálózat kiépítési dátum.

Az alábbi linken elérhetők azok a gyakran ismételt kérdéseket, amelyek segíthetik az intézményeket a konkrét folyamat megismerésében.

GYIK

Projektleírás

Wifihálózat (EFOP 324 projekt) műszaki tájékoztató:

EFOP 324 projekt műszaki tájékoztató 

A megbízólevelek érvényességét igazoló dokumentum az alábbi linken érhető el:

Megbízólevelek érvényességét igazoló dokumentum

Amennyiben további kérdése van a fejlesztésekkel, kivitelezési munkálatokkal kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet:

E-mail: ugyfelszolgalat[at]kifu[dot]hu

Telefon: +36 1 450 3070

Ügyfélszolgálat menüpontunk tartalmát, lehetőségeit – annak érdekében, hogy naprakész segítséget nyújtsunk a fejlesztésekben résztvevő intézményeknek – folyamatosan bővítjük.