Rólunk mondták

Magyar Nemzeti Levéltár

„A minőségbiztosítási szakértő készségesen segített minden felmerülő pénzügyi elszámolási kérdésben. A Minőségbiztosítási Jelentésekben szereplő ajánlásait beépítettük a kifizetésekben, ezzel is csökkentve a hiánypótlások számát és felgyorsítva a kifizetések elfogadásának idejét.”

Csongrád Megyei Kormányhivatal

„Együttműködő, rugalmas, a projekt problémáira nyitott szakértők, akikkel a közvetlen, őszinte és minőségi szakmai, valamint emberi kapcsolatot sikerült kialakítani. A jelentéseik tárgyilagosak, pontosak, következetesek, a projekt és az adott téma valós helyzetét mutatják be.”

IdomSoft

„A NAVASZ projekt kapcsán több éve dolgozunk együtt a KIFÜ-vel. Ez idő alatt több szakértő is került delegálásra a projektre, azonban kivétel nélkül mindegyikükről elmondható, hogy a szakmájuk iránt elhivatott, felkészült szakemberek voltak. A projektet a legapróbb részletekig rövid időn belül elsajátították, amely ez esetben nem egy egyszerű feladat. Barátságos és közvetlen kollégaként tekinthettünk rájuk, akiknek elsődleges céljuk a projekt működésének támogatása volt.”