Projektmenedzsment

A KIFÜ egyik fő tevékenységi köre a professzionális program- és projektmendzsment-szolgáltatás. Ügynökségünk az elmúlt években több mint 50 országos infokommunikációs projekt megvalósításában vállalt kiemelt szerepet. Jelenleg 35 projekt megvalósításában, továbbá 22 projekt előkészítésében vesz részt – ezek összértéke meghaladja a 400 milliárd forintot.

Az előkészítéstől a megvalósításon át a projektzárásig a szakmai, irányítási, pénzügyi és közbeszerzési folyamatokat lefedő tevékenységi körrel rendelkezünk. A KIFÜ által továbbfejlesztett projektspecifikus IT-támogatási rendszer segíti az adminisztrációt, a konzorciumi tagok közti információáramlást, a vezetői monitoringot, a pénzügyi elszámolást és az uniós adatszolgáltatást.

Munkatársaink a piaci területen szerzett ismereteiket ötvözik az államigazgatási elvárásokkal a teljes projektfolyamat során.

Kollegáink folyamatosan képzik magukat, és követik a projektmenedzsmentben megjelenő új trendeket, részt vesznek a projektmenedzsment szakmát összefogó szakmai szervezetek, a Magyar Projektmenedzsment Szövetség és a Project Management Institute Budapest munkájában.