Szupergyors internet SZIP Mobil szolgáltatással

A Szupergyors Internet Program (SZIP) keretében vezetékes technológiával 2018 végéig el nem ért területek lefedése érdekében egy speciális szolgáltatás, a „SZIP Mobil” bevezetése történt meg. A SZIP Mobil azon háztartások számára nyújt – a vezetékes NGA szolgáltatások minőségét a lehető legjobban megközelítő – vezeték nélküli technológiára kifejlesztett szolgáltatásokat, amelyek vezetékes technológiával egyelőre nem férnek hozzá a szupergyors internethez.

A SZIP Mobil keretében a korszerű 4G hálózattal rendelkező hazai mobilszolgáltatók fix telepítésű, 30 Megabit/s névleges sávszélességű internet szolgáltatás biztosításáról előfizetési szerződés keretében gondoskodnak.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium és három mobilszolgáltató által tett közös nyilatkozat alapján a SZIP Mobil korlátlan adatforgalmat tesz lehetővé az előfizetők számára azzal, hogy a visszaélésszerű túlforgalmazást a szolgáltató szankcionálhatja. A beérkezett előfizetői igényt a szolgáltató megvizsgálja, és szükség esetén külső antenna felszerelésével biztosítja a szükséges jelerősséget.

A SZIP Mobil internetet a jogosultak mindhárom hazai mobilszolgáltatótól igénybe vehetik – a jogosultságot itt ellenőrizhetik. További részletekről kérjük, tájékozódjanak az alábbi elérhetőségeken:

Telekom: https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/szip-mobilinternet, vagy 1414
Yettel:https://www.yettel.hu/szupergyorsinternet, vagy 1220
Vodafone: https://www.vodafone.hu/internet/digitalis-jolet#szupergyors-internet, vagy 1270