Tisztaszoftver licencek megújítása 2022. március 1-től

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Tisztaszoftver programban biztosított egyes Microsoft szoftver licencek 2022. február 28-án lejárnak, ezért szükséges megújítani azokat.

Azon jogosult intézmények alkalmazottainak és diákjainak, akik 2021 év folyamán a megújult tisztaszoftver.hu oldalon, illetve a KIFÜ szolgáltatás kezelési oldalán (services.kifu.hu) keresztül igényelték a Microsoft szoftvereket és licenceket, jelenleg nincs teendőjük.

Azon pedagógusoknak és rendszergazdáknak, akik a tisztaszoftver.hu-ról 2021. november 30. előtt letölthető formanyomtatványok (S1) beküldésével igényeltek szoftvereket és licenceket, amelyeket a Dashboard felületen biztosítottunk, szükséges 2022. március 1-től a tisztaszoftver.hu-n keresztül az igénylésüket megújítani.

Az intézményi igénylések érvényességi ideje minden esetben adott év március elsejétől a következő év február végéig tart, függetlenül attól, hogy milyen módon történt az igénylés, így 2022. március elsejétől ezek megújítására is szükség van.

A 2021. december 1. előtt letöltött igénylőlapokat 2022. január 1-től nem áll módunkban elfogadni, ezért kérjük, hogy látogassanak el a tisztaszoftver.hu weboldalra és a tájékoztatók elolvasása után, a felületen keresztül végezzék el az igénylést.

Kérdésük esetén forduljanak ügyfélszolgálatunkhoz az ugyfelszolgalat@kifu.hu e-mail címen.

Tisztelettel:
KIFÜ Ügyfélszolgálat
2022-02-25