Hozzáférési információk rendszergazdák részére

A belépéshez szükség lesz az intézmény által a Rendszergazda Menedzser felületen keresztül küldött felkérésre, amely arra az e-mail címre lett elküldve, amelyet az intézmény a rendszergazda felkérésénél megadott. A levélben található hivatkozásra kattintva megnyíló oldalon meg kell adnunk az adatainkat, a név és telefonszám kitöltése kötelező. Ezen az oldalon határozhatunk a felkérés elfogadásáról vagy elutasításáról is.

Ha elfogadtuk a felkérést, akkor a következő oldalon kapjuk meg a felülethez tartozó rendszergazdai jelszavunkat, amely módosítására, ismételt megjelenítésére nincs lehetőség. A jelszó ismeretében a Sulinet Dashboard felületre tudunk belépni. Felhasználói névként azt az e-mail címünket kell megadnunk, amelyre a felkérést kaptuk.

Elfelejtett rendszergazdai jelszó esetén

A KIFÜ Dashboard oldalon található „Elfelejtette jelszavát?” hivatkozásra kattintva a regisztrált e-mail cím megadásával van lehetőségünk egy új jelszó igénylésére. Ehhez a „Küldés” gombra kattintás után az e-mail címünkre érkező levél utasításait kell követnünk.