Foodle a szavazó szemszögéből

A link birtokában – amennyiben nem mi vagyunk az Foodle létrehozói – a szavazáson kívül lehetőségünk van az adatok exportálására is.

Az oldalon láthatjuk a Foodle elnevezését, valamint ha a létrehozó megadta, akkor a Foodle rövid leírását, a megjelölt helyszínt és – megfelelő szavazás esetén – az időpontot, továbbá az egyeztetésekre vonatkozó korlátozások, illetve az időzóna is megjelenítésre kerül.

Mindezek alatt található a felhasználói interakcióra lehetőséget adó rész. A „Saját válaszom” fül alatt tudjuk kiválasztani a számunkra megfelelő lehetőségeket (az esetleges aktív korlátozások figyelembevételével); a „Minden válasz” fül alatt a már szavazott felhasználók és döntéseik láthatóak; az utolsó, „Beszélgetés” elnevezésű fülön az aktuális Foodle kapcsán értekezhetünk a többi szavazóval.

A „Saját válaszom” fület kiválasztva az egyes oszlopokra vonatkozóan maximum három lehetőségünk van a válaszadásra:

  • Zöld pipa vagy jelölőnégyzet (az utóbbi csak abban az esetben, ha a talán válaszlehetőséget nem engedélyeztük): igen
  • Sárga körben fehér kérdőjel (opcionális): talán
  • Piros X (csak igen/talán/nem válaszoknál jelenik meg): nem

A válaszaink alatti mezőben szöveges megjegyzést is fűzhetünk a szavazáshoz. Végül, ha készen vagyunk a visszajelzéssel, akkor a jobb oldali „Mentés” gombbal véglesíthetjük a döntéseinket. Ha a szavazásra kiírtak határidőt, akkor annak letelte előtt bármikor módosíthatjuk a szavazatunkat, a véglegesítés ebben az esetben a jobb oldali „Frissítés” gombbal lesz lehetséges.

Végezetül, a „Beszélgetés” fülön az aktuális egyeztetéssel kapcsolatban oszthatjuk meg a többi szavazóval az észrevételeinket, megjegyzéseinket.

Vissza a Foodlehöz

2021-09-27