Budapest, Magyarország
+06 48 48 87 40

Activities

Diákháló

A Diákháló Program keretein belül országosan 3985 iskolát láttunk el wifi-hálózattal, illetve 5015 iskolának biztosítunk sávszélességet. Diákháló Program fejlesztései 1,2 millió tanulót és 200 ezer tanárt érnek el közvetlenül.

Tisztaszoftver

Ügynökségünk a Tisztaszoftver Program keretében a közoktatási intézmények, a szakképző intézmények, valamint a hozzájuk tartozó diákok és alkalmazottak számára biztosítja a Microsoft termékek (Office termékek, Windows frissítés, illetve Windows Server) jogtiszta használatát.

Webakadálymentesség ellenőrzése

A Kormány, a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvény 5. §-a szerinti ellenőrzési és végrehajtási feladatok ellátására Ügynökségünket jelölte ki.
Az akadálymentesítés ellenőrzéseket ütemezetten végezzük, a 162/2019. (VII. 5.) Kormányrendeletnek megfelelően. Az ellenőrzés eredményéről jegyzőkönyvben értesítjük az érintett intézményt.

Országos Könyvtári Rendszer infrastruktúra üzemeltetés

Az OKR (Országos Könyvtári Rendszer) az OSZK-val (Országos Széchenyi Könyvtár) konzorciumot alkotva létrejött projekt, amelynek célja, hogy az összes könyvtári funkciót összefogó egységes, új generációs integrált platformot hozzon létre, az OKP-t (Országos Könyvtári Platform). Amelynek az OKP működését támogató informatikai infrastruktúra megvalósítását és fenntartását végezzük az 1605_2016. (XI. 8.) Korm. határozat alapján.

HUNOR szakrendszer üzemeltetés

This is just a simple text made for this unique and awesome template, you can replace it with any text.

Járványmatematikai csoport üzemeltetés

This is just a simple text made for this unique and awesome template, you can replace it with any text.
Kérdése van? Keressen minket bizalommal!

Szolgáltatásunkkal és annak megrendelésével kapcsolatban keresse munkatársainkat!

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT