A Nemzeti Fejlesztési Miniszter elismerésben részesítette Ácsné Rátkai Ilonát és Való Attilát

A 2016. március 15-i megemlékezés keretében Dr. Seszták Miklós miniszter úr az Információs társadalomért szakmai érmet adományozta Ácsné Rátkai Ilona projektvezető asszonynak, Való Attila, a Stratégiai és Módszertani Főosztály munkatársa pedig eredményes és példamutató tevékenysége elismeréseként miniszteri elismerő oklevelet vehetett át.

Ácsné Rátkai Ilona 2011-től volt felelős az EKOP „Önkormányzati ASP Központ felállítása” című projekt előkészítéséért és vezetéséért. A projekt összetettsége és a szerteágazó konzorcium miatt számos nehézség merült fel a projektben, azonban munkatársunk átlagon felüli kitartásával és munkabírásával a sikeres zárásig tudta vinni a fejlesztést. Emiatt a szakmai felelős Belügyminisztérium felsővezetői is elismerésüket fejezték ki, és a pozitív tapasztalatok miatt az ASP Központ országos kiterjesztésével is a KIFÜ-t bízták meg.

Való Attila kiváló képességű és sokoldalú tudással bíró szakember, aki elhivatott a szervezetben a projektmenedzsment tudás összegzése és közreadása terén. Kiemelkedő szerepe van a KIFÜ Tudástár megtervezésében, kialakításában és működtetésében. Tapasztalatát szívesen megosztja másokkal, felelősségteljes munkavégzése  példaértékű a szervezetben.