Infotér Konferencia 2015 – Ismét várja az érdeklődőket a KIFÜ szakmai színpad

A két évvel ezelőtti sikeres bemutatkozást követően, az idei évben ismét önálló programmal vesz részt szervezetünk az információs társadalom legjelentősebb eseményén. Célunk, hogy az előző rendezvény tapasztalatait, illetve célközönségünk érdeklődési körét figyelembe véve ismét olyan szakmai programot állítsunk össze, mely hasznos gyakorlati szempontú ismeretekkel szolgál a közigazgatás projektmenedzsment területen dolgozó szakemberei számára.

Rendezvényünk a konferencia első napján (2015. november 5-én) 14.50 órától, a balatonfüredi  Blaha Lujza hotel konferenciatermében (Balatonfüred, Gyógy tér 1.) várja az érdeklődőket. A megnyitó beszédeket követően az EKOP elmúlt 7 évének szakmai szempontú értékelését végezzük el, ezt követően a nemrég elindult KÖFOP minőségbiztosítási feladatait tekintjük át KIFÜ-s szemmel, majd a Digitális Magyarország Fejlesztési Program előrehaladását vizsgáljuk, különös figyelemmel a Szupergyors Internet Programban elért eredményekre, és az elkövetkező mérföldkövek bemutatására.  A  KIFÜ-s szakértők mellett az egyes témákban jártas vendégelőadókat is meghívtunk az érintett szervezetektől. A témakörök zárásaképpen minden jelenlévőt közös beszélgetésre invitálunk, előadóink válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

Az idei évben az előadásokat – a hivatalos vacsorát megelőzően - állófogadás követi, melyre sok szeretettel várjuk a KIFÜ színpad látogatóit, annak érdekében, hogy kötetlenebb formában is megbeszélhessük az elért eredményeket és a közös kihívásokat. A hivatalos programtervet ide kattintva töltheti le.

A rendezvényünkön való részvétel elengedhetetlen feltétele, a 2015. november 5-i (csütörtök) napra történő regisztráció a www.infoter.eu weboldalon keresztül, vagy közvetlenül a konferencia.infoter.eu oldalon!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!