Infotér 2016 – Idén is színvonalas szakmai programmal jelentkezik a KIFÜ

A KIFÜ az idei évben is hasznos szakmai előadásokkal és kerekasztal beszélgetésekkel várja az érdeklődőket a hamarosan megrendezésre kerülő Infotér Konferencián. Ezúttal az Infokommunikációs hálózati infrastruktúra szekcióban, 2016. november 9-én találkozhatnak szakembereinkkel az érdeklődők. 

Immár hagyomány, hogy a KIFÜ önálló színpaddal részt vesz az Infotér őszi rendezvényén. Idén ez a mi részünkről különösen kiemelkedő, mondhatni ünnepi alkalom, ugyanis most 10 éves a KIFÜ, azaz egy évtizede foglalkozik a közigazgatásban uniós és hazai infokommunikációs projektek és programok menedzselésével. Ez idő alatt több mint 30, mintegy 52 milliárd forint értékű közigazgatási projekt megvalósításáért felelt, jelenleg pedig közel 40 folyamatban lévő projektben vesz részt projektgazdaként, felügyelő mérnökként, konzorciumi tagként, vagy minőségbiztosítóként – többek között: a Digitális Jólét Program és a Szupergyors Internet Program megvalósításában; az ASP rendszer továbbfejlesztésében, kiterjesztésében; a KÖFOP projektek menedzselésében; az informatikai startup cégeket támogató GINOP projektek megvalósításában.

Célunk a projektek és programok sikeres megtervezése és megvalósítása mellett a közigazgatásban a projektmenedzsment kultúra, szemlélet és módszer meghonosítása.

Az idei év további újabb nagy feladat elé állította a szervezetünket: 2016. szeptember 1-jétől a KIFÜ lett a jogutódja a Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Intézetnek, amelynek következtében a KIFÜ feladatköre tovább bővült: a Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Program (NIIF Program) megvalósítása és összefogása is a szervezet portfóliójának része lett.

Várunk minden Infotér konferencia résztvevőt november 9-én Balatonfüreden a Szívkórház Tanácstermében!