Idén is Infotér

A KIFÜ idén is részt vett a 2014. november 6-7-én Balatonfüreden immár ötödik alkalommal megrendezett Infotér konferencián.

Amíg tavaly az eredményeink bemutatása volt a célunk, ezért külön KIFÜ-színpad is helyt kapott a rendezvényen, idén egy-egy kerekasztal beszélgetésen vettünk részt, megosztva a részvevőkkel a tavaly óta felhalmozott gyakorlati, projektmenedzsment fókuszú tapasztalatainkat.

Csütörtökön 14 órától Sík Zoltán elnöki tanácsadó képviselte a KIFÜ-t a Védelemgazdaság és információ-gazdálkodás kerekasztal beszélgetésen. Szijártó Zoltán elnök úr este 19:00 órától az Elektronikus és mobilfizetési lehetőségek most és a jövőben Magyarországon kerekasztal tagjaként az E-fiz projekt eredményi kapcsán számolt be a KIFÜ elektronikus fizetési területen szerzett tapasztalatairól. Pénteken délelőtt dr. Kópiás Bence elnökhelyettes a Magyar e-közigazgatás fejlesztés a gyakorlatban című workshop keretében az Egységes Segélyhívó Rendszer (112), valamint az Önkormányzati ASP projekt végrehajtásának állomásait és eredményeit foglalta össze.