Tanúsítvány-szolgáltatások

Jelenlegi hely

A Megbízható Tanúsítványszolgáltatás (Trusted Certificate Service, TCS) olyan tanúsítványok kiállítását biztosítja, amelyet az elterjedt böngészők és kliensprogramok megbízhatónak tartanak, valamint bizonyos típusaik Grid hálózatokban is elfogadhatóak.
Az igényléseket a DigiCert validálja.

Igényelhető tanúsítvány típusok:
  • szerver
  • személyes és GRID
  • Programkód
  • dokumentum

Igénybevevői kör

Felsőoktatási és Köznevelési intézmények
Kutató-fejlesztő helyek, Közgyűjtemény és más oktatási, tudományos és kulturális szervezetek 

Szolgáltatásunkkal és annak megrendelésével kapcsolatban keresse munkatársainkat az ugyfelszolgalat[at]kifu.gov[dot]hu elérhetőségen!

Miért hasznos a szolgáltatás?

  • Kedvező díjszabás
  • Könnyen, gyorsan igényelhető
  • Felhasználóbarát felület
  • Professzionális háttér

 Felkeltettük az érdeklődését? Tudjon meg többet a szolgáltatásról!


Kapcsolódó szolgáltatások

HPC szuperszámítógép erőforrás biztosítása

Kutatási és fejlesztési modellezési, szimulációs, és adatelemzési feladatok hatékony megoldására alkalmazható erőforrás, mely a szerverek összességéhez képest nagyon rövid idő alatt képes eredményt megjeleníteni. A számítást végző gépek egymással és az adattárolóval speciális, nagyon nagy sebességű helyi hálózattal vannak összekötve.

Használja ki Ön is a szuperszámítógép adta lehetőségeket!

EduID

Az eduID célja, hogy az intézmények közötti és intézményen belüli webes felhasználó-azonosítást egységessé, átláthatóvá és ezáltal könnyen kezelhetővé tegye. Az eduID segítségével minden felhasználó a saját intézménye által üzemeltetett azonosító szerveren keresztül jelentkezhet be attól függetlenül, hogy a saját intézménye vagy valaki más által nyújtott szolgáltatást szeretne igénybe venni. 

Tudjon meg többet az EduID szolgáltatásról!

Videotorium

A Videotorium a felsőoktatás és kutatás, valamint a közoktatás szereplői számára létrehozott videó/audió megosztó portál, amely helyet és professzionális megjelenési formát biztosít a felsőoktatási intézményekben, kutatóintézetekben, közgyűjteményekben és közoktatási intézményekben készített videó-tartalom számára. 
http://videotorium.hu/

Regisztráljon és élvezze a szolgáltatás segítségével megszerezhető tudást!

Kapcsolódó dokumentációk