Eduroam jelentése Education Roaming, mely egy intézményi szövetség, amely lehetővé teszi hallgatók és oktatók számára, hogy biztonságos módon hozzáférjenek az Internethez a WiFi-n keresztül akár egy távoli intézményből. A hozzáférés ellenőrzése az otthoni intézménynél történik az eduroam együttműködés segítségével. A résztvevők teljes listájával kapcsolatban további információk a http://www.eduroam.org oldalon találhatóak.

Tudjon meg többet a szolgáltatásról!

Igénybevevői kör

Felsőoktatási és Köznevelési intézmények
Kutató-fejlesztő helyek, Közgyűjtemény és más oktatási, tudományos és kulturális szervezetek 

Szolgáltatásunkkal és annak megrendelésével kapcsolatban keresse munkatársainkat az ugyfelszolgalat[at]kifu.gov[dot]hu elérhetőségen!

Miért hasznos a szolgáltatás?

  • Világméretű szövetség
  • Biztonságosan és kényelmesen igénybe vehető
  • Felhasználóbarát
  • Mobil eszközön is használható
  • Ingyenes

Barangoljon könnyen és biztonságosan, élvezze az internet adta lehetőségeket!


Kapcsolódó szolgáltatások

HPC szuperszámítógép erőforrás biztosítása

Kutatási és fejlesztési modellezési, szimulációs, és adatelemzési feladatok hatékony megoldására alkalmazható erőforrás, mely a szerverek összességéhez képest nagyon rövid idő alatt képes eredményt megjeleníteni. A számítást végző gépek egymással és az adattárolóval speciális, nagyon nagy sebességű helyi hálózattal vannak összekötve.

Használja ki Ön is a szuperszámítógép adta lehetőségeket!

EduID

Az eduID célja, hogy az intézmények közötti és intézményen belüli webes felhasználó-azonosítást egységessé, átláthatóvá és ezáltal könnyen kezelhetővé tegye. Az eduID segítségével minden felhasználó a saját intézménye által üzemeltetett azonosító szerveren keresztül jelentkezhet be attól függetlenül, hogy a saját intézménye vagy valaki más által nyújtott szolgáltatást szeretne igénybe venni. 

Tudjon meg többet az EduID szolgáltatásról!

Videotorium

A Videotorium a felsőoktatás és kutatás, valamint a közoktatás szereplői számára létrehozott videó/audió megosztó portál, amely helyet és professzionális megjelenési formát biztosít a felsőoktatási intézményekben, kutatóintézetekben, közgyűjteményekben és közoktatási intézményekben készített videó-tartalom számára. http://videotorium.hu/

Regisztráljon és élvezze a szolgáltatás segítségével megszerezhető tudást!

Kapcsolódó dokumentációk