Az akadémiai intézmények által létrehozott szövetség. Az Identitás Föderáció olyan intézmények halmaza, amelyek között lehetséges az identitás-információk átadása. Az intézmények - szabályozott keretek között - megbíznak a másik intézmény által kiállított identitás-információkban.

Az eduID célja, hogy az intézmények közötti és intézményen belüli webes felhasználó-azonosítást egységessé, átláthatóvá és ezáltal könnyen kezelhetővé tegye. Az eduID segítségével minden felhasználó a saját intézménye által üzemeltetett azonosító szerveren keresztül jelentkezhet be attól függetlenül, hogy a saját intézménye vagy valaki más által nyújtott szolgáltatást szeretne igénybe venni. Egy munkamenet alatt csak egyszer kell azonosítania magát a felhasználónak (Single Sign-on), így gyorsan, kényelmesen használható. www.eduid.hu

Tudjon meg többet az EduID szolgáltatásról!

Igénybevevői kör

Felsőoktatási és Köznevelési intézmények
Kutató-fejlesztő helyek, Közgyűjtemény és más oktatási, tudományos és kulturális szervezetek 
Partnerként  - Bárki, akinek a profilja az oktatással kapcsolatos

Szolgáltatásunkkal és annak megrendelésével kapcsolatban keresse munkatársainkat az ugyfelszolgalat[at]kifu.gov[dot]hu elérhetőségen!

Miért hasznos a szolgáltatás?

  • Kevesebb adminisztráció, elégedettebb felhasználók
  • Költséghatékonyság
  • Egyszerűbb intézmények közötti e-learning rendszerek kialakítása, projektek könnyebb indítása
  • Oktatók, hallgatók mobilitásának növelése
  • Szolgáltatók Partnerként csatlakozhatnak

Barangoljon könnyen és biztonságosan, élvezze a webes szolgáltatások és az internet adta lehetőségeket!


Kapcsolódó szolgáltatások

Hálózati kapcsolatok

A KIFÜ minden Csatlakozó és Sulinet Intézményét a műszaki lehetőségek függvényében a lehető legnagyobb elérhető sebességgel próbálja bekötni a HBONE gerinchálózatába.
Az alkalmazott technológiák a teljesség igénye nélkül:

  • Optikai üvegszálpár vagy szál
  • Pont-pont vonali szolgáltatás
  • Dedikált kapacitású védettsávú mikrohullámú összeköttetés
  • xDSL, DOCSIS, FTTx technológia 

Használja a legjobb, legkorszerűbb technológiákat, költséghatékonyan!

Kérje ajánlatunkat!

Eduroam

Az eduroam egy globális, bizalmi alapon szerveződő intézményi szövetség, amely az akadémiai közösség számára teszi lehetővé az Internethez való hozzáférést saját intézményükön kívül is, világszerte az eduroam tagintézményekben– mindezt a felhasználók számára ingyen és kényelmesen.
A résztvevők teljes listájával és az európai hierarchiával kapcsolatban további információk a http://www.eduroam.org oldalon találhatóak.

Tudjon meg többet a szolgáltatásról!

Videotorium

A Videotorium a felsőoktatás és kutatás, valamint a közoktatás szereplői számára létrehozott videó/audió megosztó portál, amely helyet és professzionális megjelenési formát biztosít a felsőoktatási intézményekben, kutatóintézetekben, közgyűjteményekben és közoktatási intézményekben készített videó-tartalom számára. http://videotorium.hu/

Próbálja ki még ma!

Kapcsolódó dokumentációk