Vezetők

Jelenlegi hely

Szijártó Zoltán, elnök
A Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki Karán szerzett villamosmérnöki és kommunikációs szakmérnöki végzettséget. Pályafutását a Videotonnál kezdte programozóként,  majd 1991-től a Hírközlési Főfelügyeletnél volt informatikai igazgató. 2003-ban az ECSC Kft-nél vállalt munkát, 2007-ben pedig a Vám- és Pénzügyőrségnél kapott informatikai  vezetői beosztást, majd innen került a KIFÜ-höz, és lett 2012-ben az ügynökség elnöke. A hazai informatika és hírközlés területén nyújtott kimagasló szakmai teljesítményéért 2013-ban Puskás Tivadar-díjat kapott.

 Kongó Krisztián, infrastruktúráért felelős elnökhelyettes
A Gábor Dénes Műszaki Informatikai Főiskolán szerzett informatikus mérnöki diplomát. Szakmai pályafutását 1999-ben a Kopint-Datorg Zrt-nél tanácsadóként kezdte  vállalatirányítási rendszerek bevezetésével. Később programozóként, rendszerszervezőként, majd projektvezetőként komplex, integrált rendszerek kialakításában vett részt. 2005-től a Vám- és Pénzügyőrségnél majd utódszervezeténél a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál volt programozó, rendszertervező, 2007-től pedig fejlesztési és integrációért felelős vezető. 2016-ban lett a KIFÜ infrastruktúráért felelős elnökhelyettese.

Dr. Lantos Ottó, gazdasági igazgató
Felsőoktatási tanulmányait követően 12 éven át az Budapesti Corvinus Egyetem Közigazgatástudományi Karán oktatott, és emellett 2004-től belső ellenőrként, szakértőként is  tevékenykedett. 2012-től lett a Törökbálinti Polgármesteri Hivatal pénzügyi irodavezetője. 2016-ban került a KIFÜ-höz szakértőként, ahol két hónappal később, 2017. január 1-jétől  az ügynökség gazdasági vezetői feladatainak ellátására kapott megbízást.