Ügyfélszolgálat

Digitális Infrastruktúra az Oktatásban Program – Ügyféltájékoztató

A Digitális Infrastruktúra az Oktatásban (DIO) Program célja – a Digitális Oktatási Stratégiában meghatározottak szerint –, hogy biztosítsa a nevelési-oktatási intézményekben a megfelelő biztonsággal működtetett 100Mbps, illetve 1 Gbps sávszélességű internet hozzáférést, valamint a meghatározott intézményekben az oktatási területek és közösségi terek WiFi-lefedettségét.

Az Európai Unió és Magyarország Kormánya támogatásával megvalósuló DIO Programot a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség irányítja, ennek részeként kerül sor a nevelési-oktatási és szakképzési intézményekben a vezetékes és vezeték nélküli fejlesztésekre.

A fejlesztések a tervek szerint 2018-2019. években valósulnak meg.

Az alábbi linken elérhető dokumentumban összegyűjtöttünk olyan gyakran ismételt kérdéseket, amelyek segíthetik az intézményeket a konkrét folyamat megismerésében.

GYIK (2018.02.15.)

A megbízólevelek érvényességét igazoló dokumentum az alábbi linken érhető el:

Megbízólevelek érvényességét igazoló dokumentum 

Amennyiben további kérdése van a fejlesztésekkel, kivitelezési munkálatokkal kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet:

E-mail: ugyfelszolgalat@kifu.gov.hu

Telefon: +36 1 450 3070

Ügyfélszolgálat menüpontunk tartalmát, lehetőségeit – annak érdekében, hogy naprakész segítséget nyújtsunk a fejlesztésekben résztvevő intézményeknek – folyamatosan bővítjük.